Over ons


Nuchter Hollands. Bij Dutchfurn doen we het graag net even anders. Een ruime keuze designmeubels, zoveel mogelijk uit voorraad, via internet en dan ook nog eens voor de allerlaagste prijzen. Ons geheim? Geen onnodige tussenhandel en dure winkels maar efficiënt in- en verkopen. Internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen, zo doen wij dat.


50% Goedkoper, 100% Garantie.
Dutchfurn heeft een verrassend groot assortiment eigen import. De mooiste kwaliteit voor de allerbeste prijzen. Mocht uw aankoop om welke reden dan ook niet bevallen dan heeft u 14 dagen de tijd het terug te sturen en u krijgt het aankoopbedrag terug. Zonder gezeur, slapeloze nachten of ontevreden gevoel. Hollandse duidelijkheid, zo doen wij dat.Makkelijk bestellen? Veilig betalen! Bij Dutchfurn kiest u de betaalwijze die bij u past. Makkelijk en veilig via iDeal, via een overschrijving per bank of achteraf op rekening via Afterpay.  Welke het ook wordt, het is altijd veilig, voordelig en betrouwbaar. Want we blijven Hollanders. 
Ook accepteren wij de betaling met de meest voorkomende credit cards. Aan het betalen met een credit card brengen de credit card maatschappijen extra kosten in rekening welke wij helaas moeten doorbelasten. Betalen met een creditcard is hierdoor voor u dus niet kosteloos. 

Voordelig bezorgen. Bij voordelig kopen hoort ook voordelig bezorgen. Bij Dutchfurn rekenen we hiervoor een vast en overzichtelijk bedrag per bestelling. En dan maakt het niet uit of we uw aankopen nu op het vasteland, een van de eilanden of in België mogen bezorgen, het bedrag blijft aangenaam laag. Ook daaraan herken je een echte Hollander.
Dutchfurn is een dynamisch puur Hollands label ontstaan vanuit de passie voor het interieur. Onze inspiratie halen we zowel uit tijdloos design als uit de nieuwste trends, ons assortiment is non-stop in beweging. Met oog voor kwaliteit en constante feeling met de markt stellen we hoge eisen aan onze leveranciers in binnen- en buitenland. Dit maakt ons aanbod verrassend compleet en uiterst aantrekkelijk geprijsd. Ons kantoor en centrale magazijn zijn gevestigd in de dynamische Amsterdamse haven, onze logistieke centra bevinden zich op meerdere plekken in het land. De meeste artikelen op onze site zijn op voorraad zodat u snel kunt genieten van uw aankoop.   

B2B
Zakelijk gebruik begint met zakelijk aanschaffen. Nieuwe bureaustoelen, kantinemeubilair of een ruime selectie projectmeubelen. Met onze aantrekkelijk B2B prijzen levert Dutchfurn de mooiste meubelen voor de beste prijs en dat al vanaf de eerste bestelling. Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.