Bureaustoel Managerstoel cognac

Bureaustoel Managerstoel cognac

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Omschrijving product

In een prettig ingerichte omgeving is het voor iedereen fijner werken. Dat geldt voor de kleuren en gebruikte materialen maar zeker voor de inrichting van het kantoor of de thuiswerkplek. Een goede bureaustoel die er ook nog eens fantastisch uitziet maakt dan alle verschil.

De bureaustoel Sears is strak ontworpen en er is gedacht aan de kleinste details zoals een fraai chromen frame en een zorgvuldig afgewerkte zitting. De stoel is in hoogte verstelbaar en heeft een comfortabel neigmechanisme. De stoel straalt een dynamiek uit die uitnodigt om lekker aan de slag te gaan. De design bureaustoel van Dutchfurn met lage rugleuning doet het op kantoor evengoed als thuis. Deze bureaustoel heeft moderne én klassieke vormen waardoor hij past in vrijwel ieder interieur. Deze Bureaustoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, cognac en bruin. 


Dutchfurn levert deze en andere design bureaustoelen uit voorraad. De prijzen zijn inclusief BTW en bezorging. Naast dit model heeft Dutchfurn een groot assortiment designmeubels, ARBO – NEN en NPR stoelen, bureau’s en zadelkrukken. Wilt u advies over de inrichting of wilt u een voorstel voor grotere aantallen dan staan we ook graag voor u klaar.

Duurzaam
De bekleding van onze design bureaustoelen is samengesteld  PU leer. De volledige naam van PU is polyurethaan. Duurzame polyurethaanbeschermlagen zorgen ervoor dat de levensduur van veel producten aanzienlijk wordt verlengd zodat ze veel langer meegaan, daarnaast is PU volledig te recycleren. Het frame van onze bureaustoelen bestaat uit staal en aluminium, materialen die ook volledig recyclebaar zijn en voor 100% worden hergebruikt. Onderhoud aan de stoelen hoeft er niet of nauwelijks plaats te vinden, vuil en vlekken kunnen eenvoudig met een vochtige doek en wat allesreiniger of groene zeep worden verwijderd. De stoelen zijn uiterst duurzaam omdat ze erg lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijn vanuit milieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Aan het einde van hun levenscyclus kunnen de stoelen dus met een gerust hart ingeleverd worden bij de gemeentelijke milieustraat. Door deze eigenschappen voldoen de bureaustoelen van Dutchfurn aan de kenmerken van de internationale ISO 14001 gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.- Zithoogte laagste stand: 46 cm
- Zithoogte hoogste stand: 56 cm
- Hoogte stoel hoogste stand: 120 cm
- Hoogte stoel laagste stand: 110 cm
- Hoogte arm laagste stand: 66 cm
- Hoogte arm hoogste stand: 76 cm
- Breedte stoel: 63 cm
- Breedte zitting: 51 cm
- Diepte zitting: 49 cm


  • Model: VI-DC17C
  • Beschikbaarheid: pre-order
  • € 159,95
  • Excl. BTW: € 132,19

Tags: bureaustoelen, bureaustoel, basis, ergonomisch, bureaustoel basis ergonomisch koop in zitten